Τώρα: Δεν υπάρχει εκπομπή αυτήν την στιγμή

Ο Σταθμός

Το 2016 οι μαθητές του ΓΕΛ Ευκαρπίας αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα σχολικό διαδικτυακό ραδιόφωνο. Σκοπός του ραδιοφώνου αυτού είναι να έχει ο κάθε μαθητής την ευκαιρία να παρουσιάσει και να αναπτύξει τα ταλέντα του, τις ιδιαίτερες ικανότητες και δεξιότητές του αλλά και να μπορεί να πειραματιστεί σε νέους τομείς, καινοτόμες δράσεις και να καλλιεργήσει ένα πνεύμα ομαδικότητας και συνεργασίας.

Αρωγοί στην προσπάθεια μας στάθηκαν οι καθηγητές μας, οι μαθητές του σχολείου μας που αγκάλιασαν με ενθουσιασμό την ιδέα του ραδιοφώνου καθώς και οι τοπικές επιχειρήσεις και ιδιώτες. Πολύ σημαντική ήταν και η συμβολή του διευθυντή μας, κ. Σέντερη, ο οποίος πίστεψε στο project αυτό και μας ενθάρρυνε να προχωρήσουμε στην υλοποίησή του.

Ο σταθμός μας ξεκίνησε να εκπέμπει στις 9 Μαίου 2016 με ποικίλο ενημερωτικό και μουσικό πρόγραμμα, αθλητικές εκπομπές, συνεντεύξεις, παρουσιάσεις μαθητικών δράσεων κλπ. Ενώ η δημιουργία του έγινε με την βοήθεια των μαθητών: Παντελής Σπάρταλης, Ζωή Μποζαμπαλίδου, Ραφαηλία Γεωργιάδου, Βάσω Χαλκίδου και Ιωάννα Κοτικολόγλου από την δημιουργική ομάδα Origen.

Ένα ραδιόφωνο από μαθητές για μαθητές.

Ομάδα

Γεωργία Σημάδη Διεύθυνση Προγράμματος & Τεχνικός
Αβραάμ Τοπούζογλου Τεχνικός
Δημήτρης Σιαμάτρας Τεχνικός
Γιώργος Παναγιότογλου Τεχνικός

Με την υποστήριξη της ORIGEN Group

Σύνδεσμοι