Απονομή βραβείων διαγωνισμού γελοιογραφίας

Την Τρίτη 27 Μαΐου 2014 και ώρα 10:00 π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε η απονομή των βραβείων του διαγωνισμού γελοιογραφίας που προκήρυξε το δεκαπενταμελές μαθητικό συμβούλιο του Γενικού Λυκείου Ευκαρπίας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και τον Σύλλογο Διδασκόντων του σχολείου με θέμα «Είσαι έφηβος; Εκφράσου, δημιούργησε με χιούμορ και σαρκασμό για την καθημερινή σου ζωή».

Χαιρετισμό απεύθυναν η κα Ξανθίππη Βασιλειάδου, Υπεύθυνη του Γραφείου Πολιτιστικών Θεμάτων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης και ο Διευθυντής του Γενικού Λυκείου Ευκαρπίας κος Πασχάλης Σέντερης.

Τα βραβεία παρέλαβαν αυτοπροσώπως οι βραβευθέντες, εκτός από τον Besnik K. του 3ου Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Θεσσαλονίκης - Γενικό Κατάστημα Κράτησης Διαβατών ο οποίος ως φυλακισμένος δεν μπορούσε να παραστεί αλλά απέστειλε βιντεοσκοπημένο μήνυμα το οποίο προβλήθηκε στην τελετή. Το βραβείο του παρέλαβε εκ μέρους του η υπεύθυνη καθηγήτρια κα Ζουμπουλιά Δομπάζη. Βραβεία επίσης παρέλαβαν οι υπεύθυνες καθηγήτριες κα Ζουμπουλιά Δομπάζη του 3ου Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Θεσσαλονίκης και κα Χρυσάνθη Λιπαρά του 5ου Γυμνασίου Ευόσμου για την συμβολή τους στην κατάκτηση των βραβείων.

Υπενθυμίζεται ότι το πρώτο βραβείο απέσπασε ο Σωτήρης Παυλίδης του 2ου ΓΕ.Λ. Αγίου Αθανασίου (Νέας Μεσημβρίας), το δεύτερο βραβείο ο Besnik K. του 3ου Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Θεσσαλονίκης - Γενικό Κατάστημα Κράτησης Διαβατών και το τρίτο βραβείο η Χριστίνα Αλταλίκη του 5ου Γυμνασίου Ευόσμου.

Επίσης απονεμήθηκε Έπαινος συμμετοχής στους συμμετέχοντες μαθητές: Ράνια Μπουρανή, Γιάννη Γκαλμένη, Αργυρή Καλαπούτη, Μαρία Μαστορέκα, Ναυσικά Τσιριγώτη, Στέλιο Κελάδη, Γιώργο Καλαπούτη, Άγγελο Ελέζι, Γεωργία Παρασλαρίδου, Δήμητρα Καλλιόπη Λαζαρίδου, Άρη Μπάκο, Χρήστο Μπαλαμπάνωβ και Μουσταφά Καζάντζιου.

Τα έργα των συμμετεχόντων εκτίθενται στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης από την Παρασκευή 23 Μαΐου 2014 και μέχρι την Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014.

DSC 0050

DSC 0056

DSC01449


Στοιχεία Επικοινωνίας

Γενικό Λύκειο Ευκαρπίας
Παλαιών Πατρών Γερμανού 1
56429 Ευκαρπία
 
Διευθυντής: Πασχάλης Σέντερης
Τηλ: 2310 685 630 Φαξ: 2310 685 350
email: mail (at) lyk-efkarp.thess.sch.gr

2011 1011 aspnet schools 400 1