Διαγωνισμός γελοιογραφίας - Αποτελέσματα

Προκήρυξη Διαγωνισμού Γελοιογραφίας

Το δεκαπενταμελές μαθητικό συμβούλιο του Γενικού Λυκείου Ευκαρπίας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και τον Σύλλογο Διδασκόντων του σχολείου προκηρύσσει διαγωνισμό γελοιογραφίας με θέμα «Είσαι έφηβος; Εκφράσου, δημιούργησε με χιούμορ και σαρκασμό για την καθημερινή σου ζωή».

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε εφήβους ? μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων (Γενικών και Επαγγελματικών) της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Με δεδομένη την ανάγκη των μαθητών των σχολείων για δημιουργία και έκφραση με χιούμορ, παρακαλούνται οι Διευθυντές των σχολείων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης καθώς και οι διδάσκοντες να υποστηρίξουν την συμμετοχή των μαθητών τους στο διαγωνισμό αυτό και να τους παρακινήσουν να συμμετάσχουν.

Όλα τα έργα πρέπει να είναι ατομικά και το μέγεθός τους να είναι 210 Χ 297 mm (Α4) έως 297 Χ 420 mm (Α3). Τα υλικά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν είναι (ενδεικτικά μόνο) μολύβι, πενάκι, τέμπερα ή σε υπολογιστή, δηλαδή κάθε τεχνική είναι δεκτή. Να παραδοθούν στην θυρίδα του ΓΕΛ Ευκαρπίας στην Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης ή ταχυδρομικά στη διεύθυνση του σχολείου. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η αναγραφή του ονοματεπώνυμου του μαθητή και η ονομασία της σχολικής μονάδας πίσω από κάθε έργο.

Παρακαλείστε να δηλώσετε συμμετοχή αποστέλλοντας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέχρι την Τετάρτη 30 Απριλίου στην ηλεκτρονική διεύθυνση του σχολείου. Η υποβολή των έργων πρέπει να γίνει μέχρι την Δευτέρα 5 Μαΐου 2014. Η επιτροπή αξιολόγησης θα συνεδριάσει αμέσως μετά την ημερομηνία υποβολής των έργων.

Όλα τα έργα θα εκτεθούν στο Φεστιβάλ Παιδείας του Δήμου Παύλου Μελά, στο χώρο της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης, στην ιστοσελίδα του ΓΕΛ Ευκαρπίας και στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Αποτελέσματα Διαγωνισμού Γελοιογραφίας

Η επιτροπή αξιολόγησης του διαγωνισμού, που είχε προκηρύξει το δεκαπενταμελές μαθητικό συμβούλιο του Γενικού Λυκείου Ευκαρπίας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και τον Σύλλογο Διδασκόντων του σχολείου με θέμα «Είσαι έφηβος; Εκφράσου, δημιούργησε με χιούμορ και σαρκασμό για την καθημερινή σου ζωή», αφού συνεδρίασε ανακοίνωσε τα αποτελέσματα του διαγωνισμού.

Συνολικά κατατέθηκαν 17 έργα μαθητών και η αξιολόγησή τους έγινε με βάση την τεχνική σχεδιασμού τους, το αισθητικό αποτέλεσμα, το αίσθημα σαρκασμού και χιούμορ που αποπνέανε και την επικαιρότητά τους.

Το πρώτο βραβείο απονέμεται στον Σωτήρη Παυλίδη του 2ου ΓΕ.Λ. Αγίου Αθανασίου (Νέας Μεσημβρίας), για την τεχνική του αρτιότητα και τον διάχυτο σαρκασμό του.

Το δεύτερο βραβείο απονέμεται στον Besnik K. του 3ου Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Θεσσαλονίκης, Γενικό Κατάστημα Κράτησης Διαβατών για την τεχνική σχεδιασμού του και το κοινωνικό μήνυμα που αποδίδει με χιούμορ και σαρκασμό.

Το τρίτο βραβείο απονέμεται στην Χριστίνα Αλταλίκη του 5ου Γυμνασίου Ευόσμου για την πολύ καλή τεχνική της αλλά και το επίκαιρο χιούμορ του έργου της.

Όλα τα έργα από την Παρασκευή 23 Μαΐου 2014 θα εκτεθούν στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης (Κολοκοτρώνη 22, 56430 Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης), στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης ( http://srv-dide-v.thess.sch.gr/portal/ ) και στην ιστοσελίδα του ΓΕΛ Ευκαρπίας (http://lyk-efkarp.thess.sch.gr/ ).

Η απονομή των βραβείων θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης την Τρίτη 27 Μαΐου 2014 και ώρα 10:00 π.μ. Θα προηγηθούν χαιρετισμοί του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης κου Παύλου Μαντζιάρη και της κας Ξανθίππης Βασιλειάδου, Υπεύθυνης Γραφείου Πολιτιστικών Θεμάτων.

Έργα

1

 

2

3

31s

32s

33s

34s

35s

36s

37s

51s

52s

53s

54s

55s

56s

 


Στοιχεία Επικοινωνίας

Γενικό Λύκειο Ευκαρπίας
Παλαιών Πατρών Γερμανού 1
56429 Ευκαρπία
 
Διευθυντής: Πασχάλης Σέντερης
Τηλ: 2310 685 630 Φαξ: 2310 685 350
email: mail (at) lyk-efkarp.thess.sch.gr

2011 1011 aspnet schools 400 1